Aston Martin
DB4GT Zagato

1962

De Aston Martin DB4 GT Zagato werd in oktober 1960 tijdens de London Motor Show geïntroduceerd. Als basis diende een DB4 GT, die werd verbeterd door de Italiaanse carrosseriebouwer Zagato. De ontwerper was Ercole Spada. Het was de bedoeling om 25 auto's te bouwen, maar door de geringe vraag bleef het echter bij negentien auto's. Vandaag de dag zijn deze auto's zeer gewild en brengen ze vele miljoenen op tijdens veilingen.

In 1987 bouwde Aston Martin nog vier nieuwe DB4 GT Zagato's (Sanction 2). Deze werden verkocht voor 1 miljoen dollar. In 2000 en 2001 werden er nog twee DB4 GT Zagto's gebouwd (Sanction 3) en één unieke DB4 GT Barchetta. Dit waren geen officiële auto's van Aston Martin.

Doordat de DB4 GT Zagato erg populair is geworden vanwege zijn zeldzaamheid en hoge waarde, zijn er veel replica's (reconstructies) gebouwd. Deze reconstructies vertonen veel overeenkomsten maar zijn niet gebouwd door Aston Martin of Zagato.

[bron: Wikipedia]

FineArt Baryta op Dibond

Iedere reproductie wordt afgedrukt op FineArt Baryta, een papier met hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Het gebruik van bariumsulfaat in de premium inkjet coating zorgt voor de typische glans die dit papier een echte blikvanger maakt. Door het gebruik van geavanceerde printtechnieken weet je zeker dat je reproductie voor vele jaren een prachtig kunstwerk blijft.

Na afdruk wordt de reproductie gelijmd op een drager van Dibond. Dibond is een plaatmateriaal met een hoogwaardige uitstraling dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Door het gebruik van twee lagen aluminium kan de plaat nooit kromtrekken. 

Handig ophangsysteem

Standaard wordt iedere reproductie geleverd met een handig ophangsysteem waardoor je deze na bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt je reproductie zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. 

Reproductie bestellen

Bij het bestellen van een reproductie kun je kiezen uit drie formaten: medium, large of extra large. Afwijkende formaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Prijzen
Medium (60 x 40 cm) € 225,00
Large (75 x 50 cm) € 265,00
Extra large (105 x 70 cm) € 375,00

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Klik hieronder om een reproductie te bestellen (uiteraard zonder watermerk). 
Het bestelproces bestaat uit twee stappen.