Collectie

Alle illustraties uit deze collectie zijn te bestellen als reproductie.

Voor een topkwaliteit en lange levensduur worden de illustraties uitsluitend afgedrukt op museumkwaliteit FineArt Baryta. De afdruk wordt gelijmd op een drager van Dibond, een plaatmateriaal met een luxe uitstraling, en voorzien van een ophangsysteem.

> meer informatie

12

FineArt Baryta op Dibond

Iedere reproductie wordt afgedrukt op FineArt Baryta, een papier met hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Het gebruik van bariumsulfaat in de premium inkjet coating zorgt voor de typische glans die dit papier een echte blikvanger maakt. Door het gebruik van geavanceerde printtechnieken weet je zeker dat je reproductie voor vele jaren een prachtig kunstwerk blijft.

Na afdruk wordt de reproductie gelijmd op een drager van Dibond. Dibond is een plaatmateriaal met een hoogwaardige uitstraling dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Door het gebruik van twee lagen aluminium kan de plaat nooit kromtrekken. 

Handig ophangsysteem

Standaard wordt iedere reproductie geleverd met een handig ophangsysteem waardoor je deze na bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt je reproductie zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. 

Formaten en prijzen

Bij het bestellen van een reproductie kun je kiezen uit drie formaten: medium (60 x 40 cm), large (75 x 50 cm) of extra large (105 x 70 cm). Afwijkende formaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Medium € 225,00
Large € 265,00
Extra large € 375,00

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW