Jouw
klassieker
geïllustreerd

Ben jij in het bezit van een klassieke auto of motor? Als illustrator én klassiekerliefhebber wil ik jouw trotse bezit graag vereeuwigen met een unieke illustratie. De illustratie wordt afgedrukt op fine art papier (museumkwaliteit) dat op Dibond wordt gelijmd. Je ontvang een mooi afgewerkte print die je - met het op de plaat gemonteerde ophangsysteem - meteen kunt ophangen. Zo kun je je klassieker niet alleen in je garage maar ook thuis aan de muur bewonderen. 

Elke tekening is uniek en wordt gemaakt op basis van beeldmateriaal van de eigenaar van de klassieker. Het is echt jouw klassieker die nagetekend wordt. In de juiste kleuren en met de juiste kenmerken. Je levert een goede, scherpe foto aan van je klassieker vanuit de hoek die jij het mooist vindt. Zo zal je auto getekend worden.

Bas Kok  Duinzigt Oegstgeest
Mobiel erfgoed
geïllustreerd

11|09>31|12 2021

Expositie gemist? Een deel van het werk blijft permanent hangen en is op afspraak te bekijken in Duinzigt. Hiervoor kun je mailen of bellen.
Meer informatie over Duinzigt vind je hier. Het adres is Rhijngeesterstraatweg 40d, Oegstgeest.

Illustratietechniek

Alle illustraties worden met de hand getekend in de stijl van ‘De Klare Lijn’. Deze stijl kenmerkt zich door het tekenen van vlakken met scherpe, zwarte contourlijnen die worden ingevuld met vlakke kleuren. Door te variëren met tinten wordt de suggestie van diepte en glans verkregen, niet door het gebruik van verlooptinten of arceringen.

Alle illustraties op deze pagina en meer zijn te bestellen als reproductie in verschillende formaten.

Jouw klassieker geïllustreerd. Hoe werkt het?

1. Vul je gegevens in

Vul je naam, emailadres en gegevens van je klassieker in. Adresgegevens worden tijdens de betaling gevraagd

2. Upload foto

Upload een zo scherp mogelijke foto van je klassieker, gezien vanuit de hoek waarin je hem getekend wilt hebben

3. Bepaal het eindformaat

Maak een keuze tussen de drie beschikbare formaten waarop jouw illustratie wordt afgedrukt: medium (60 x 40 cm), large (75 x 50 cm) of extra large (105 x 70 cm).

4. Afrekenen

Betaal eenvoudig en veilig online via onder meer iDeal of een credit card

5. Tekenen

De foto wordt met de hand in zwarte lijnen nagetekend en vervolgens ingekleurd

6. Personaliseren

Elke illustratie wordt gepersonaliseerd met een 'typeplaatje' rechtsonder met daarin gegevens van de auto en de eigenaar

7. Afdrukken

Jouw illustratie wordt afgedrukt op museumkwaliteit papier en gelijmd op Dibond voor het beste resultaat en lange levensduur

8. Verzenden

De illustratie wordt stevig verpakt naar je adres verzonden, compleet met ophangsysteem. Klaar om op te hangen!

FineArt Baryta op Dibond

De illustratie van jouw klassieker wordt afgedrukt op FineArt Baryta, een papier met hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Het gebruik van bariumsulfaat in de premium inkjet coating zorgt voor de typische glans die dit papier een echte blikvanger maakt. Door het gebruik van geavanceerde printtechnieken weet je zeker dat je reproductie voor vele jaren een prachtig kunstwerk blijft.

Na afdruk wordt de illustratie gelijmd op een drager van Dibond. Dibond is een plaatmateriaal met een hoogwaardige uitstraling dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Door het gebruik van twee lagen aluminium kan de plaat nooit kromtrekken. 

Handig ophangsysteem

Standaard wordt iedere afgedrukte illustratie geleverd met een handig ophangsysteem waardoor je deze na bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt je illustratie zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. 

Wat kost het?

Jouw klassieker wordt exclusief voor jou - met de hand - getekend en afgedrukt. Voor het afdrukken van je illustratie kun je kiezen uit drie formaten: medium (60 x 40 cm), large (75 x 50 cm) of extra large (105 x 70 cm). Andere formaten zijn ook mogelijk op aanvraag.

Illustratie en afdruk op FineArt Baryta (museumkwaliteit)

Je illustratie wordt op museumkwaliteit papier afgedrukt en gelijmd op een drager van Dibond. Dibond is een plaatmateriaal met een hoogwaardige uitstraling dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Door het gebruik van twee lagen aluminium kan de plaat nooit kromtrekken. 
Afdrukken op FineArt Barita hebben een diepe, natuurlijke kleurkracht met een zachte glans. De afdruk wordt geleverd met een ophangsysteem dat al aan de plaat is bevestigd - uitpakken en ophangen dus! 

M

60 x 40 cm

 • € 649,00
  (inclusief BTW)
 • Exclusief voor jou getekend en gepersonaliseerd
 • Afdruk op fine art papier (museumkwaliteit), beplakt op Dibond
 • Inclusief ophangsysteem
 • Inclusief verzendkosten (NL/B)
L

75 x 50 cm

 • € 698,00
  (inclusief BTW)
 • Exclusief voor jou getekend en gepersonaliseerd
 • Afdruk op fine art papier (museumkwaliteit), beplakt op Dibond
 • Inclusief ophangsysteem
 • Inclusief verzendkosten (NL/B)
XL

105 x 70 cm

 • € 798,00
  (inclusief BTW)
 • Exclusief voor jou getekend en gepersonaliseerd
 • Afdruk op fine art papier (museumkwaliteit), beplakt op Dibond
 • Inclusief ophangsysteem
 • Inclusief verzendkosten (NL/B)

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een illustratie?

De levertijd is gemiddeld twee weken, van het moment van bestellen tot het afleveren van de illustratie op jouw adres.

Kan ik mijn illustratie ook nabestellen en wat zijn daar de kosten van?

Illustraties kunnen altijd nabesteld worden. Stuur mij een mailtje met je verzoek (bas@loket-1.nl) en ik zal laten weten wat de kosten zijn.

Wat krijg ik precies als ik een illustratie bestel?

Je krijgt een unieke illustratie van jouw klassieker, speciaal voor jou met de hand getekend en afgedrukt op museumkwaliteitkwaliteit fine art papier, gelijmd op Dibond. Je kunt kiezen uit drie formaten: medium (60 x 40 cm), large (75 x 50 cm) of extra large (105 x 70 cm). Alle afdrukken worden geleverd met ophangsysteem. In overleg is een afwijkend formaat mogelijk.

Wordt mijn illustratie ook aan anderen verkocht?

Nee. Jouw illustratie is uniek en alleen voor jou gemaakt. Je illustratie kan wel in mijn portfolio opgenomen worden als voorbeeldillustratie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kan je mij dat schriftelijk laten weten. 

Meer vragen?

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Bel me gerust op 06 2844 3419

Over Bas Kok

Bas Kok is grafisch vormgever en illustrator en woont en werkt in Oegstgeest. Na jaren als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt met onder andere een eigen bureau voor reclame en grafische vormgeving en later als freelance vormgever, heeft hij ervoor gekozen zich meer te gaan richten op zijn oude liefde, het maken van illustraties. Bas beheerst meerdere illustratiestijlen.

Naast het tekenen van klassiekers houdt Bas zich, met zijn bedrijf Loket 1, ook bezig met andere illustraties en animaties:
www.loket-1.nl

© Bas Kok 2023