Yamaha XT 500

1978

De Yamaha XT500 werd en wordt nog steeds als de gangmaker van het avontuurlijke allroadsegment beschouwd. Mede dank zij de allereerste Dakar-successen groeide de rudimentaire eencilinder uit tot de meest legendarische offroadklassieker aller tijden.

Eind jaren zeventig waren de XT’s amper aan te slepen, zo populair was deze luchtgekoelde eenpitter die op basis van het tweeklepsblok uit de SR500-straatfiets werd ontwikkeld. In eerste instantie was de XT500 bedoeld voor de Amerikaanse offroad-markt, maar door het avontuurlijke imago dat de XT500 verwierf door de eerste twee Dakar-edities te winnen, werd de Yamaha-eenpitter een van de bestverkochte motorfietsen in Europa. Alleen al in Frankrijk werden er tussen 1976 en 1990 maar liefst 62.000 XT500’s verkocht.

[bron: motor.nl]

FineArt Baryta op Dibond

Iedere reproductie wordt afgedrukt op FineArt Baryta, een papier met hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Het gebruik van bariumsulfaat in de premium inkjet coating zorgt voor de typische glans die dit papier een echte blikvanger maakt. Door het gebruik van geavanceerde printtechnieken weet je zeker dat je reproductie voor vele jaren een prachtig kunstwerk blijft.

Na afdruk wordt de reproductie gelijmd op een drager van Dibond. Dibond is een plaatmateriaal met een hoogwaardige uitstraling dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Door het gebruik van twee lagen aluminium kan de plaat nooit kromtrekken. 

Handig ophangsysteem

Standaard wordt iedere reproductie geleverd met een handig ophangsysteem waardoor je deze na bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt je reproductie zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. 

Reproductie bestellen

Bij het bestellen van een reproductie kun je kiezen uit drie formaten: medium, large of extra large. Afwijkende formaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Prijzen
Medium (60 x 40 cm) € 225,00
Large (75 x 50 cm) € 265,00
Extra large (105 x 70 cm) € 375,00

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Klik hieronder om een reproductie te bestellen (uiteraard zonder watermerk). 
Het bestelproces bestaat uit twee stappen.